CSF Spy Team Recruitment - Page 2 - Forum
Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Saturday, 10 December 16
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum » Main Threads » News » CSF Spy Team Recruitment (Berantas Leecher !!!)
CSF Spy Team Recruitment
Grade: Commander ReedMEDate: Sunday, 03 June 12, 11:19 PM | Message # 16
Commander
Clan: Member
Experience: 1212
Status: Offline
Boleh banget omm,,ane sering OL juga bntr lagi juga 700 post.. biggrin

My Skill Are Texture Merger,Fix Idle,QC Edit and HD Texture

"Kalah atau menang tidak penting,yang penting rasa kerjasama,dan menambah ilmu"-ReedMe's Quote

My Thread

View Forum Leader

Read Rules First!

My Art is My Site

CSF LEBIH MEMBUTUHKAN member yang skillnya biasa-biasa saja tetapi respect sama member lain/Admin DARI PADA member yang skillnya bagus tapi sombongnya ga nahan -.KeenHideNissa
 
Grade: Brigadir -GlorioLiang-Date: Monday, 04 June 12, 9:31 PM | Message # 17
Brigadir
Clan: Member
Experience: 1844
Status: Offline
ane jelas bisa ikut wkwkwkwk tapi kalo ikut groupnya dilepas loh O.o
jadi ga punya grup shock


Signature making me confused -__-

Cuma klo mau ngeadd ane ini linknya Glorio Liang Profile's
 
Grade: Commander andresemaDate: Tuesday, 05 June 12, 7:07 PM | Message # 18
Title: CEO of Self Recovery
Clan: Checked
Experience: 9797
Status: Offline
yah, post saya baru brpa ya? Trtarik om

Jangan lupa mampir dan tinggalkan komentar di
AndrESema Thread - Vakum Modding

اَشْهَدُ اَنْ لَّآ اِلٰهَ اِلَّا اللہُ وَحْدَه لَا شَرِيْكَ لَه وَ اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدً اعَبْدُه وَرَسُوْلُه
 
Grade: Colonel TrueFalseDate: Thursday, 07 June 12, 4:24 PM | Message # 19
Colonel
Clan: Member
Experience: 522
Status: Offline
Ane minta BGT...

< img border="0" src="http://1.bp.blogspot.com/-J7Azyf2WfjQ/UpC3WzI99GI/AAAAAAAAAbI/JkrFWtf0htg/s1600/BJpLFCHCYAAZzUQ+copy+copy.jpg" />
 
Grade: Copral yogapramanaDate: Thursday, 07 June 12, 4:30 PM | Message # 20
Copral
Clan: Member
Experience: 22
Status: Offline
Minat dah.
 
Grade: Commander Ozz1997Date: Sunday, 10 June 12, 3:30 PM | Message # 21
Title: CSF War Head
Clan: Member
Experience: 1533
Status: Offline
Gimana kalau TKGO xD biggrin biggrin

Nothing is true, everything is permitted.
-Revelations-
Kita hidup untuk membuktikan, sesulit apapun suatu tantangan kalau kita merintanginya dengan kesabaran maka akan mudah untuk kita lewati. Buktikan dulu sebelum menyerah.
-Ozziel Coolz-
 
Grade: Copral Ae FzDate: Friday, 29 June 12, 7:10 AM | Message # 22
Copral
Clan: Member
Experience: 20
Status: Offline
gtnrete, ganas om pake xd

My Facebook : http://www.facebook.com/AeFze
 
Grade: Brigadir Khairul169Date: Friday, 29 June 12, 10:25 AM | Message # 23
Brigadir
Clan: Member
Experience: 719
Status: Offline
ane gak mau cool

posted via Blackberry

My FB ._.v

 
Grade: Trainee KenshinDate: Friday, 01 February 13, 7:19 PM | Message # 24
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
Cara daftar IDnya gimana bang?
 
Grade: Commander DavidJrDate: Saturday, 17 January 15, 3:36 PM | Message # 25
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Closed

posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Forum » Main Threads » News » CSF Spy Team Recruitment (Berantas Leecher !!!)
Page 2 of 2«12
Search:

Mirum
sample map