Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Thursday, 29 June 17
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Main Threads » News » Trailer of CSPB 2014
Trailer of CSPB 2014
Grade: Commander DavidJrDate: Friday, 20 December 13, 1:26 PM | Message # 1
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline


posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Trainee MrXenom69Date: Friday, 20 December 13, 2:15 PM | Message # 2
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
keren gan, btw kok map luxville nya yang versi ke satu ?
 
Grade: Lt. Colonel b56875gDate: Friday, 20 December 13, 6:12 PM | Message # 3
Lt. Colonel
Clan: Member
Experience: 156
Status: Offline
wih keren.  smile

ini signature yah ???



-- Hottest HL1 Mod !!! --
Trailer
Get it NOW !!!

 
Grade: Trainee BlueTryxDate: Friday, 20 December 13, 8:48 PM | Message # 4
Trainee
Clan: Member
Experience: 8
Status: Offline
Kapan Tuh happy

Cara Buat Signature Kayak Mana Yah? :D :D :D
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Friday, 20 December 13, 9:15 PM | Message # 5
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote BlueTryx ()
Kapan Tuh
Coming soon....



"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
[ VOCALOID | Hatsune Miku | Snow Miku | Counter-Strike 1.6 | CSPB | CSO Indonesia | LINE Ranger ]
 
Grade: Commander bagasDate: Friday, 20 December 13, 9:42 PM | Message # 6
Commander
Clan: Member
Experience: 1897
Status: Offline
Ditunggu happy
 
Grade: Trainee faziziDate: Monday, 30 December 13, 11:31 AM | Message # 7
Trainee
Clan: Member
Experience: 6
Status: Offline
kereeen,,, kalau keluar free atau berbayar nih gan
 
Grade: Lt. Colonel CrooztModder™Date: Monday, 30 December 13, 12:59 PM | Message # 8
Lt. Colonel
Clan: Member
Experience: 190
Status: Offline
^ bayar katanya

posted via Android

MODDING ON GOING

CONTACT ME oN

And mY Groups
FB



 
Grade: Copral BujangDate: Wednesday, 08 January 14, 3:33 PM | Message # 9
Copral
Clan: Member
Experience: 16
Status: Offline
Buat agan David mumpung CSPB nya masih dalam Progress.
kyaknya map map CSPB terlalu gelap kalo pake texture asli dari PB nya deh.
gimana kalo texture nya di ubah jadi lebih terang lagi, biar lebih berwarna dan gak kelihatan tua gitu biggrin biggrin

gitu aja deh, saranya


life is a choice...
 
Grade: Commander DavidJrDate: Wednesday, 08 January 14, 4:11 PM | Message # 10
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Quote Bujang ()
Buat agan David mumpung CSPB nya masih dalam Progress. kyaknya map map CSPB terlalu gelap kalo pake texture asli dari PB nya deh.
gimana kalo texture nya di ubah jadi lebih terang lagi, biar lebih berwarna dan gak kelihatan tua gitu

gitu aja deh, saranya
Mungkin nanti ane pertimbangin lagi kdepanny :3


posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Brigadir rihsanzDate: Saturday, 26 April 14, 7:28 AM | Message # 11
Title: GoodSkillForAddChrome
Clan: Member
Experience: 181
Status: Offline
D:

._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-.
._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-.
._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-. ._. .-.
 
Grade: Copral DANDate: Wednesday, 30 April 14, 8:28 AM | Message # 12
Copral
Clan: Member
Experience: 17
Status: Offline
Keereeenn bizz
 
Grade: Trainee Cullen6Date: Tuesday, 20 May 14, 8:31 AM | Message # 13
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
kerennn...  biggrin

Tapi kok dari trailernya kok low recoil ya gan?  happy
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Tuesday, 20 May 14, 3:49 PM | Message # 14
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote Cullen6 ()
Tapi kok dari trailernya kok low recoil ya gan?
setingan script recoil wpnnya mungkin di-kecilin, makannya bisa gitu  tongue



"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
[ VOCALOID | Hatsune Miku | Snow Miku | Counter-Strike 1.6 | CSPB | CSO Indonesia | LINE Ranger ]
 
Grade: Commander DavidJrDate: Saturday, 17 January 15, 3:42 PM | Message # 15
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Locked

posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Forum » Main Threads » News » Trailer of CSPB 2014
Page 1 of 11
Search:

Mirum
sample map