Zombie Survival - Page 2 - Forum
Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Thursday, 08 December 16
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum » AMX Mod X » Plugins » New Plugin Submissions » Zombie Survival
Zombie Survival
Grade: Commander DavidJrDate: Wednesday, 15 January 14, 5:44 PM | Message # 16
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Software lag banget di ane

posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Brigadir maulanahsDate: Wednesday, 15 January 14, 6:35 PM | Message # 17
Brigadir
Clan: Member
Experience: 579
Status: Offline
Bang david.
Ini bisa langsung copas ke CS 1.6 yg polos ga? apa harus ada AMX MOD X dan ACG?


Posted Via Anonymouse

My Top Thread
1. MaulanaHS Update
2. AUG A3 Chekered Place Edition

========== PERHATIAN ==========
Visit My Website
Counter-Strike Storage

Leecher ? Gak kreatif
Lo Asik Kami Santai, Lo Usik Kami Bantai !
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Wednesday, 15 January 14, 6:39 PM | Message # 18
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote maulanahs ()
Bang david. Ini bisa langsung copas ke CS 1.6 yg polos ga? apa harus ada AMX MOD X dan ACG?
yang pasti cs 1.6nya harus dipasang System AMX MOD X dulu, karena kalau AMX MOD X belum di INSTAL, maka mod ini tidak dapat digunakan, kalau ACG enggak perlu



Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Grade: Commander DavidJrDate: Thursday, 16 January 14, 5:16 PM | Message # 19
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Quote Tegarhilmi ()
yang pasti cs 1.6nya harus dipasang System AMX MOD X dulu, karena kalau AMX MOD X belum di INSTAL, maka mod ini tidak dapat digunakan, kalau ACG enggak perlu
Yg namanya gameplay, ane ga akan pake custom module kayak ACG / Metahook kecuali kalo terpaksa


posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Trainee EpridiazDate: Saturday, 22 February 14, 3:19 PM | Message # 20
Trainee
Clan: Member
Experience: 4
Status: Offline
gan gk ada laucher nya buat nyalanin mode zombie survival
 
Grade: Commander DavidJrDate: Sunday, 23 February 14, 11:34 AM | Message # 21
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Epridiaz, pake .bat aja biggrin

posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Trainee EpridiazDate: Tuesday, 25 February 14, 3:19 PM | Message # 22
Trainee
Clan: Member
Experience: 4
Status: Offline
buat nya gimana nya kasih toturial nya ane masih newbie smile
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Tuesday, 25 February 14, 4:35 PM | Message # 23
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote Epridiaz ()
buat nya gimana nya kasih toturial nya ane masih newbie
ente pas pasang ni mode pake cs versi apa ?



Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Grade: Trainee EpridiazDate: Wednesday, 26 February 14, 4:14 PM | Message # 24
Trainee
Clan: Member
Experience: 4
Status: Offline
Cs 1.6
 
Grade: Copral Cspb-HadlanDate: Wednesday, 26 February 14, 7:49 PM | Message # 25
Copral
Clan: Member
Experience: 23
Status: Offline
Klo Mw bsa ganti mode copy plugins.ini di addons\amxmodx\configs jadi 2 rename salah satu  jadi plugins-zsm masukin plugins amxx zsmnya dstu aja.klo mw main bm lagi tingal rename jadi disabled-zsm...klo ane kya gtu,klo gk pake bat


 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Sunday, 02 March 14, 7:37 AM | Message # 26
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote Cspb-Hadlan ()
Klo Mw bsa ganti mode copy plugins.ini di addons\amxmodx\configs jadi 2 rename salah satu  jadi plugins-zsm masukin plugins amxx zsmnya dstu aja.klo mw main bm lagi tingal rename jadi disabled-zsm...klo ane kya gtu,klo gk pake bat
bisa aja :3



Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Grade: Copral Cspb-HadlanDate: Saturday, 08 March 14, 3:57 PM | Message # 27
Copral
Clan: Member
Experience: 23
Status: Offline
:v




Message edited by Cspb-Hadlan - Saturday, 08 March 14, 3:58 PM
 
Forum » AMX Mod X » Plugins » New Plugin Submissions » Zombie Survival
Page 2 of 2«12
Search:

Mirum
sample map