Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Saturday, 27 May 17
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 3«123»
Forum » AMX Mod X » Scripting » Scripting Help » UnPrecache Default Model
UnPrecache Default Model
Grade: Commander DavidJrDate: Friday, 03 January 14, 8:50 PM | Message # 16
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Quote TheTrinity ()
usp and glock ke unprecache gk bang?
Yes

Quote koalabos ()
Bang Dav Kok Pluginnya Minta p_0.9.mdl???? Apa Itu
It wasn't plugin's problem


posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Copral gerysinagaDate: Saturday, 04 January 14, 3:42 PM | Message # 17
Copral
Clan: Member
Experience: 23
Status: Offline
izin sedot bang dapid
 
Grade: General -=Black_Widow-=Date: Saturday, 04 January 14, 7:04 PM | Message # 18
General
Clan: Member
Experience: 528
Status: Offline
tetep ga bisa sad
"models di cstrike\models\de_luxvillev2\by-fadli-ira\window-fadli.mdl failed tu precache because this item over 512 limit"


untuk visit blog saya klik banner dibawah : >




Vakum untuk sementara Waktu...
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Saturday, 04 January 14, 7:12 PM | Message # 19
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote -=Black_Widow-= ()
tetep ga bisa "models di cstrike\models\de_luxvillev2\by-fadli-ira\window-fadli.mdl failed tu precache because this item over 512 limit"
wkwwkwk, nst wpn juga masih ngaruh gan, kalau kebanyakan weapons kagak bisa masuk map (sama kyk ane ._.)



"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
[ VOCALOID | Hatsune Miku | Snow Miku | Counter-Strike 1.6 | CSPB | CSO Indonesia | LINE Ranger ]
 
Grade: General -=Black_Widow-=Date: Saturday, 04 January 14, 7:13 PM | Message # 20
General
Clan: Member
Experience: 528
Status: Offline
Quote Tegarhilmi ()
wkwwkwk, nst wpn juga masih ngaruh gan, kalau kebanyakan weapons kagak bisa masuk map (sama kyk ane ._.)
nst_wpn ane 27 ._.
david bilang udah di test 30++ nst_wpn work surprised


untuk visit blog saya klik banner dibawah : >




Vakum untuk sementara Waktu...
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Saturday, 04 January 14, 7:17 PM | Message # 21
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Quote -=Black_Widow-= ()
nst_wpn ane 27 ._. david bilang udah di test 30++ nst_wpn work
yg di ss sampe 4 halaman, mungkin nst_wpn punya dia beda dengan yang punya kita sad , coba deh nst_mywpn nya pake weapons yg sekiranya ampuh dipakai (misal kriss, aug). kalau gak coba cek plugins.ini, kebanyakan plugins juga ngaruh  smile



"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
[ VOCALOID | Hatsune Miku | Snow Miku | Counter-Strike 1.6 | CSPB | CSO Indonesia | LINE Ranger ]
 
Grade: Commander DavidJrDate: Saturday, 04 January 14, 11:01 PM | Message # 22
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
Quote -=Black_Widow-= ()
david bilang udah di test 30++ nst_wpn work
I don't use nst_wpn, I use cspb_wpn.

Quote Tegarhilmi ()
coba deh nst_mywpn
I don't use mywpn biggrin


posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: General -=Black_Widow-=Date: Sunday, 05 January 14, 12:46 PM | Message # 23
General
Clan: Member
Experience: 528
Status: Offline
Quote DavidJr ()
I don't use nst_wpn, I use cspb_wpn.
pantesan ._. ane pake nst_wpn biggrin


untuk visit blog saya klik banner dibawah : >




Vakum untuk sementara Waktu...
 
Grade: Colonel VcnSquadDate: Sunday, 05 January 14, 1:21 PM | Message # 24
Colonel
Clan: Member
Experience: 352
Status: Offline
ngicip dulu deh :3

­­posted via Steam

Facebook | Blogger
Moderator Of:

Lo Leecher? Gua incer!
 
Grade: General Blacx_BluezDate: Monday, 06 January 14, 2:32 PM | Message # 25
General
Clan: Member
Experience: 926
Status: Offline
biggrin sedot sedot biggrin



My Blog:
HANICKcreative
 
Grade: Captain BTE-TeamID_BobDate: Saturday, 01 March 14, 10:40 PM | Message # 26
Captain
Clan: Member
Experience: 122
Status: Offline
Quote -=Black_Widow-= ()
nst_wpn ane 27 ._.david bilang udah di test 30++ nst_wpn work surprised

Quote Tegarhilmi ()
yg di ss sampe 4 halaman, mungkin nst_wpn punya dia beda dengan yang punya kita sad , coba deh nst_mywpn nya pake weapons yg sekiranya ampuh dipakai (misal kriss, aug). kalau gak coba cek plugins.ini, kebanyakan plugins juga ngaruh smile

kalo setau ane sih, si David make model yang mirip kayak CS:BTE. maksudnya gini loh, P Model yang ada Sub nya sama W Model yang ada Sub nya. kemungkinan besar disitu (menurut ane, kalo yang laen gak tau)


My Weapon In CSO Indonesia :)
 
Grade: Commander DavidJrDate: Tuesday, 04 March 14, 8:00 PM | Message # 27
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
BTE-TeamID_Bob, agree with him

posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Grade: Trainee dekgunDate: Monday, 10 March 14, 8:19 AM | Message # 28
Trainee
Clan: Member
Experience: 3
Status: Offline
unprecache sprites ad gk?
 
Grade: Captain BTE-TeamID_BobDate: Wednesday, 12 March 14, 12:20 PM | Message # 29
Captain
Clan: Member
Experience: 122
Status: Offline
Quote DavidJr ()
BTE-TeamID_Bob, agree with him

okay sir smile


My Weapon In CSO Indonesia :)
 
Grade: Commander DavidJrDate: Thursday, 13 March 14, 6:29 AM | Message # 30
Commander
Clan: Executive
Experience: 2256
Status: Offline
dekgun, ada klo dibuat

posted via BlackBerry

Personal Site | CSF Website
 
Forum » AMX Mod X » Scripting » Scripting Help » UnPrecache Default Model
Page 2 of 3«123»
Search:

Mirum
sample map