[MP-7 Ext.] ReaL AIM Style - Forum
Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Saturday, 25 February 17
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Archive - read only
Forum » Stuff » Trash » [MP-7 Ext.] ReaL AIM Style ([MP-7 Ext.] ReaL AIM Style)
[MP-7 Ext.] ReaL AIM Style
Grade: Captain cYcLoPs_SpaZiTroNDate: Monday, 26 September 11, 8:58 PM | Message # 1
Captain
Clan: Member
Experience: 112
Status: Offline
Pasti Iri


Message edited by cYcLoPs_SpaZiTroN - Monday, 26 September 11, 11:23 PM
 
Grade: General IlhaMPrO--Date: Monday, 26 September 11, 9:08 PM | Message # 2
General
Clan: Checked
Experience: 1323
Status: Offline
Hadeeh Gan.. Linknya Kok ttp seh... GA BSA DIBUKA NE... Hadeeh

I Dont Know What Should I Fill In The Here :3
 
Grade: Captain cYcLoPs_SpaZiTroNDate: Monday, 26 September 11, 11:25 PM | Message # 3
Captain
Clan: Member
Experience: 112
Status: Offline
udah bisa gan,,,,!!!
ane slah tulis...
ane tulis ttp://
harusnya http:// tongue
 
Grade: Brigadir Generation_NextDate: Friday, 30 September 11, 1:12 PM | Message # 4
Brigadir
Clan: Member
Experience: 572
Status: Offline
sound nya jg real ?
 
Grade: Captain cYcLoPs_SpaZiTroNDate: Friday, 30 September 11, 2:31 PM | Message # 5
Captain
Clan: Member
Experience: 112
Status: Offline
sangat....!
 
Grade: Colonel Januardy96Date: Friday, 30 September 11, 9:15 PM | Message # 6
Colonel
Clan: Member
Experience: 338
Status: Offline
Quote (cYcLoPs_SpaZiTroN)
Pasti Iri


d forum add yg pux gg ??


saya pensiun dari CSF, bye bye semua:')
kyax ga cukup dengan kata** saja, sy sudah belajar lebih dari cukup melalui forum pemersatu modder+player CS, dari sini sy sudah blajar banya tentang modding, dan alhamdulillah sudah lumayan mahir dan dapat dibagikan pengalaman saya ke orang** lain, dari sini jga saya belajar bahwa "respect other member" itu hal yang paling berharga disini....
sebenarnya saya tetap aktif nengok** di forum ini, cuma sekedar liat** hasil karya modder lama maupun baru yg saya tdk bs tandingi, namun tidak meninggalkan 1 komentarpun, namun tidak bermaksud LEECH, agak sedih juga sy saat nulis ginian:')
maaf kalo ada kata** dari saya yg kaga enak di hati ya, sekian, kurang dan lebihnya, maaf yah:') bye CSF
My Facebook
my phone number 085399517979
my PIN 284164E
 
Grade: Brigadir Generation_NextDate: Friday, 30 September 11, 10:58 PM | Message # 7
Brigadir
Clan: Member
Experience: 572
Status: Offline
iri banget .. biggrin
 
Grade: Commander gtnreteDate: Friday, 21 October 11, 2:59 PM | Message # 8
Commander
Clan: Member
Experience: 1593
Status: Offline
iri...

SIP... BAGI 2...
Visit My Thread

I'm back on my first avatar
"Lu Asik Gua Santai,Lu Usik Gua Bantai !"
 
Grade: Brigadir Generation_NextDate: Sunday, 23 October 11, 5:42 PM | Message # 9
Brigadir
Clan: Member
Experience: 572
Status: Offline
bang spazitron emang ahli dalam membuat orang iri !
 
Grade: Captain cYcLoPs_SpaZiTroNDate: Wednesday, 26 October 11, 10:44 PM | Message # 10
Captain
Clan: Member
Experience: 112
Status: Offline
Hahahhaha
 
Grade: Brigadir Generation_NextDate: Friday, 28 October 11, 6:11 PM | Message # 11
Brigadir
Clan: Member
Experience: 572
Status: Offline
share donk bang ?
 
Grade: Commander bagasDate: Thursday, 11 July 13, 10:56 PM | Message # 12
Commander
Clan: Member
Experience: 1897
Status: Offline
wow
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Thursday, 25 July 13, 7:12 PM | Message # 13
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
waw


Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Forum » Stuff » Trash » [MP-7 Ext.] ReaL AIM Style ([MP-7 Ext.] ReaL AIM Style)
Page 1 of 11
Search:

Mirum
sample map