Overview for LuxvilleV2, Reddock, dll - Forum
Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Thursday, 19 January 17
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Archive - read only
Forum » Counter-Strike Archive » GUI's » Overview for LuxvilleV2, Reddock, dll
Overview for LuxvilleV2, Reddock, dll
Grade: Copral gerryseptiandhyDate: Saturday, 21 September 13, 5:41 PM | Message # 1
Copral
Clan: Member
Experience: 43
Status: Offline
https://www.facebook.com/groups/cspbmod/553656214684055/

Coba coba aja deh..


I'm Not Special..
I just give you all my model or help :D
Hargai karya orang lain
Kalau menggunakan karya orang lain gunakanlah creadit
Kalau tidak mencantumkan itu namanya : lech

Lech pasti ane sumpahin...
Masuk ke jamban aja deh

PM Via Facebook : https://www.facebook.com/Gerryseptiandhy
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Saturday, 21 September 13, 5:54 PM | Message # 2
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
Gan, kalau mau upload.
jangan di FB, kan kalau orang yang kagak masuk group CSPB Mod
jadi tidak bisa download. 
coba ente share di Media Stroage, contoh :
1. 4shared : http://www.4shared.com/
2. Mediafire : http://www.mediafire.com/
3. Ge.TT : http://ge.tt/
Perbaiki lagi threads kamu dengan menambahkan SS dan Credits ( Ukuran max SS 800 X 600 )



Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Grade: Colonel haiqalDate: Saturday, 21 September 13, 6:25 PM | Message # 3
Colonel
Clan: Member
Experience: 316
Status: Offline
wew nice biggrin

My facebook
My Blog
 
Grade: Sergeant satriazzDate: Sunday, 22 September 13, 1:18 AM | Message # 4
Sergeant
Clan: Member
Experience: 95
Status: Offline
keren lah gan salut ane..  tongue

tapi bener juga tuh kata gan tegar hilmi hehehe  biggrin
 
Grade: Copral gerryseptiandhyDate: Monday, 23 September 13, 8:22 PM | Message # 5
Copral
Clan: Member
Experience: 43
Status: Offline
Hihihi.. iya sebenernya saya udah lama disini. dlu saya jarang on diforum sih...
cry


I'm Not Special..
I just give you all my model or help :D
Hargai karya orang lain
Kalau menggunakan karya orang lain gunakanlah creadit
Kalau tidak mencantumkan itu namanya : lech

Lech pasti ane sumpahin...
Masuk ke jamban aja deh

PM Via Facebook : https://www.facebook.com/Gerryseptiandhy
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Monday, 23 September 13, 10:02 PM | Message # 6
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
oh, gpp kok saya hanya memberi saran saja smile


Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Grade: Brigadir Mr_CptFandyMacTavishDate: Tuesday, 24 September 13, 4:02 PM | Message # 7
Title: BlackRockShooter
Clan: Member
Experience: 636
Status: Offline
Quote (gerryseptiandhy)
Hihihi.. iya sebenernya saya udah lama disini. dlu saya jarang on diforum sih...
ane tau kok ente member lama, ane juga join taun 2011 tpi jadi silent reader aja xD




My Facebook
My Blog
 
Grade: Commander TegarhilmiDate: Tuesday, 24 September 13, 6:23 PM | Message # 8
Title: [Super Moderator]
Clan: Moderator
Experience: 1828
Status: Offline
baru tau saya surprised


Double Fear! :v

"Counter-Strike is more than a simple game...It is a world full of suprises, Friends & Enemies, Fun & Stress, Love & Hate"
 
Grade: Copral gerryseptiandhyDate: Tuesday, 24 September 13, 11:34 PM | Message # 9
Copral
Clan: Member
Experience: 43
Status: Offline

Code
ane tau kok ente member lama, ane juga join taun 2011 tpi jadi silent reader aja xD
 Hihihi... iyaudah deh saya juga silent aja  smile


Code
oh, gpp kok saya hanya memberi saran saja
  
Iya bro.. ane tau kok, btw thank's nih sarannya  dry


I'm Not Special..
I just give you all my model or help :D
Hargai karya orang lain
Kalau menggunakan karya orang lain gunakanlah creadit
Kalau tidak mencantumkan itu namanya : lech

Lech pasti ane sumpahin...
Masuk ke jamban aja deh

PM Via Facebook : https://www.facebook.com/Gerryseptiandhy
 
Grade: Commander bagasDate: Sunday, 06 October 13, 7:21 PM | Message # 10
Commander
Clan: Member
Experience: 1897
Status: Offline
sundul
 
Forum » Counter-Strike Archive » GUI's » Overview for LuxvilleV2, Reddock, dll
Page 1 of 11
Search:

Mirum
sample map