Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Thursday, 24 August 17
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Archive - read only
Forum » Counter-Strike Archive » Skins » [LAST Update]K-2 with New Animation (Real Animatin Persentase : 89%)
[LAST Update]K-2 with New Animation
Grade: Commander ReedMEDate: Monday, 04 June 12, 12:42 PM | Message # 16
Commander
Clan: Member
Experience: 1212
Status: Offline
Coba ditampilin biar meyakinkan,kalo bisa sama anims Reloadnya juga yah biar gk rugi smile

My Skill Are Texture Merger,Fix Idle,QC Edit and HD Texture

"Kalah atau menang tidak penting,yang penting rasa kerjasama,dan menambah ilmu"-ReedMe's Quote

My Thread

View Forum Leader

Read Rules First!

My Art is My Site

CSF LEBIH MEMBUTUHKAN member yang skillnya biasa-biasa saja tetapi respect sama member lain/Admin DARI PADA member yang skillnya bagus tapi sombongnya ga nahan -.KeenHideNissa
 
Grade: Commander -Tony-Date: Monday, 04 June 12, 1:11 PM | Message # 17
Title: -=The Fallen n CSO Maniac=-
Clan: Member
Experience: 276
Status: Offline
Quote (ReedME)
Coba ditampilin biar meyakinkan,kalo bisa sama anims Reloadnya juga yah biar gk rugi smile

males ane buat SS anim reloadnya sad


My Facebook
http://www.facebook.com/csgeneration
tidak bisa bergabung, kalahkan mereka dengan cara fair
Need member for my Team
untuk persyaratan cek http://csfederation.ucoz.com/forum/99-2061-1#27105

Jika postingan saya berguna, jangan lupa beri reputation/award ke ane y :D
 
Grade: Commander ReedMEDate: Monday, 04 June 12, 1:31 PM | Message # 18
Commander
Clan: Member
Experience: 1212
Status: Offline
TonyHackerZ, Owhh.. yaudah ane bantu sundul aja.. biggrin

My Skill Are Texture Merger,Fix Idle,QC Edit and HD Texture

"Kalah atau menang tidak penting,yang penting rasa kerjasama,dan menambah ilmu"-ReedMe's Quote

My Thread

View Forum Leader

Read Rules First!

My Art is My Site

CSF LEBIH MEMBUTUHKAN member yang skillnya biasa-biasa saja tetapi respect sama member lain/Admin DARI PADA member yang skillnya bagus tapi sombongnya ga nahan -.KeenHideNissa
 
Grade: Colonel VcnSquadDate: Friday, 08 June 12, 6:50 AM | Message # 19
Colonel
Clan: Member
Experience: 352
Status: Offline
wkwkwkwk kenapa 4shared deh?

­­posted via Steam

Facebook | Blogger
Moderator Of:

Lo Leecher? Gua incer!
 
Grade: Commander -Tony-Date: Friday, 08 June 12, 8:21 AM | Message # 20
Title: -=The Fallen n CSO Maniac=-
Clan: Member
Experience: 276
Status: Offline
Quote (VcnSquad)
wkwkwkwk kenapa 4shared deh?

krn cmn disitu ane bisa uploadnya , klo tempat lain suka gagal sad


My Facebook
http://www.facebook.com/csgeneration
tidak bisa bergabung, kalahkan mereka dengan cara fair
Need member for my Team
untuk persyaratan cek http://csfederation.ucoz.com/forum/99-2061-1#27105

Jika postingan saya berguna, jangan lupa beri reputation/award ke ane y :D
 
Grade: Commander gtnreteDate: Friday, 08 June 12, 4:55 PM | Message # 21
Commander
Clan: Member
Experience: 1593
Status: Offline
4 seret mesti daftar bang sad

SIP... BAGI 2...
Visit My Thread

I'm back on my first avatar
"Lu Asik Gua Santai,Lu Usik Gua Bantai !"
 
Grade: Brigadir itsmeagustDate: Friday, 08 June 12, 6:05 PM | Message # 22
Brigadir
Clan: Member
Experience: 505
Status: Offline
Keren K-2.nya..
Rendernya juga..


 
Grade: Commander HearTLesZDate: Tuesday, 12 June 12, 9:51 AM | Message # 23
Commander
Clan: Member
Experience: 3497
Status: Offline
Sup cool


 
Grade: Trainee CoStrikeDate: Tuesday, 12 June 12, 12:27 PM | Message # 24
Trainee
Clan: Member
Experience: 9
Status: Offline
Sawon DeShiip haha cool
 
Grade: Brigadir maulanahsDate: Thursday, 11 July 13, 11:31 PM | Message # 25
Brigadir
Clan: Member
Experience: 579
Status: Offline
Real Animation

Posted Via Anonymouse

My Top Thread
1. MaulanaHS Update
2. AUG A3 Chekered Place Edition

========== PERHATIAN ==========
Visit My Website
Counter-Strike Storage

Leecher ? Gak kreatif
Lo Asik Kami Santai, Lo Usik Kami Bantai !
 
Grade: Commander bagasDate: Thursday, 11 July 13, 11:32 PM | Message # 26
Commander
Clan: Member
Experience: 1897
Status: Offline
up up
 
Forum » Counter-Strike Archive » Skins » [LAST Update]K-2 with New Animation (Real Animatin Persentase : 89%)
Page 2 of 2«12
Search:

Mirum
sample map