Counter-Strike Federation Welcome , Leecher | RSS | Friday, 14 June 24
A Place Where Player Becomes Developer Home | Sign Up | Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
New Counter-Strike: Source 1.6
Grade: Commander KevinDate: Friday, 27 July 12, 8:09 PM | Message # 61
Commander
Clan: Member
Experience: 720
Status: Offline
Nais Udah Di Share biggrin

Update Via Steam

Pop It , Don't Drop It


My CS:GO Stats:


My Osu! Stats:


Add My Facebook : Kevin Jonathan Prayoga Sainturi
Follow My Twitter : Kevin_JPS
Follow My Blog : KevinCruelz Blog
Add My Steam : KevinCruelz
 
Grade: Captain Gunachine-NecessaryDate: Saturday, 28 July 12, 3:56 AM | Message # 62
Captain
Clan: Banned
Experience: 105
Status: Offline
bISA Buat Main Online wacko

Add My Facebook : http://www.facebook.com/gunachine.necessary
I More Than Honest People Who Like People Who Love Swindler
Printed Who Likes Taking On the Forum Counter Strike Federation reporting to love Him To The Bricks Will We Love Him
Do You Understand
Only People Who Clean Only May Go To The Forum Here
You Polite
We Reluctant
Invites a fight I Challenge You
 
Grade: Sergeant AriqManiaDate: Saturday, 28 July 12, 11:51 AM | Message # 63
Sergeant
Clan: Member
Experience: 239
Status: Offline
seruput saja

<< gambar gak keluar di signature
----------------------------------------
Itu dulu, sekarang tidak. Setelah saya ke klinik TongFang, gambarnya malah keluar dari layar. Terima kasih klinik TongFang.
ga percaya? liat neh
(nyolong punya tekken220 dari asia gemspot)
 
Grade: Sergeant kerenDate: Saturday, 28 July 12, 12:09 PM | Message # 64
Sergeant
Clan: Member
Experience: 63
Status: Offline
David Jr Ini sudah ada belum plugin Effect Killer
 
Grade: Copral Medy007Date: Saturday, 28 July 12, 5:51 PM | Message # 65
Copral
Clan: Member
Experience: 31
Status: Offline
Quote (keren)
Ini sudah ada belum plugin Effect Killer

lha ini kan CS:S 1.6 bukan PB
emang di CS source ad effect killer nya



I'm looking but I'm forget
I'm listening but I'm forget
I'm doing So That I'm understanding

Bantuin bikin signature yang keren
---------------------------------------------------------------
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---------------------------------------------------------------


Message edited by Medy007 - Saturday, 28 July 12, 5:55 PM
 
Grade: Colonel VcnSquadDate: Sunday, 29 July 12, 0:25 AM | Message # 66
Colonel
Clan: Member
Experience: 352
Status: Offline
AAAAAAAAAAAAAAA blm sempet Download T_T

­­posted via Steam

Facebook | Blogger
Moderator Of:

Lo Leecher? Gua incer!
 
Grade: Trainee KokaiNDate: Sunday, 29 July 12, 0:36 AM | Message # 67
Trainee
Clan: Member
Experience: 2
Status: Offline
Ini ada Script weaponnya gak bang david ?
biar bisa ngatur Sight model senjata yg di skin .
 
Grade: Trainee Sandy2904Date: Sunday, 29 July 12, 1:58 PM | Message # 68
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
Kak boleh daftar jadi member nya nggak .........

smile
saya belum tau apa-apa siih ,soal nya masiih sekolah.......

ini blog saya My WebPage
 
Grade: Commander gtnreteDate: Sunday, 29 July 12, 2:25 PM | Message # 69
Commander
Clan: Member
Experience: 1593
Status: Offline
Quote (Sandy2904)
Kak boleh daftar jadi member nya nggak .........

smile
saya belum tau apa-apa siih ,soal nya masiih sekolah.......

ini blog saya My WebPage

jajaja
ane juga masih sekolah


SIP... BAGI 2...
Visit My Thread

I'm back on my first avatar
"Lu Asik Gua Santai,Lu Usik Gua Bantai !"
 
Grade: Trainee bedichingDate: Wednesday, 01 August 12, 4:44 PM | Message # 70
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
cool
 
Grade: Trainee diki2121Date: Sunday, 05 August 12, 8:48 AM | Message # 71
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
Ada pasword instalisasi gak
 
Grade: Trainee dinanDate: Wednesday, 08 August 12, 11:15 PM | Message # 72
Trainee
Clan: Member
Experience: 2
Status: Offline
 
Grade: Trainee FM47Date: Monday, 13 August 12, 12:29 PM | Message # 73
Trainee
Clan: Member
Experience: 1
Status: Offline
saya mau tanya kenapa di cs source 1.6 botnya 8 vs 7.?
padahal bot_quotanya udah 99.
tolong penjelasanya
Terima Kasih
 
Grade: Copral LastKentutNimanJuknimanDate: Monday, 13 August 12, 2:08 PM | Message # 74
Copral
Clan: Member
Experience: 11
Status: Offline
Bisa ganti skin gak?
 
Grade: Copral ditto95Date: Tuesday, 14 August 12, 1:58 AM | Message # 75
Copral
Clan: Member
Experience: 22
Status: Offline
sundul aja lah crazy oh ya btw ini bisa di kasih mod skin CS;S g gan? ane mau pake skin m1887 terminator bisa g ya?
 
Search:

Mirum
sample map